Reclame

Reclamedrukwerk

Gaat u voor goedkoop drukken en uitstekende kwaliteit? Kies dan voor drukkerij Hovens Gréve bv uit Steenwijk (Overijssel). Bij ons kunt u al uw soorten handelsdrukwerk laten ontwerpen en drukken.  Heeft u speciale wensen? In overleg is vrijwel alles mogelijk. U gaat in zee met een flexibele partner die graag met u meedenkt.

Alles voor handelsdrukwerk
Wij werken voor een grote groep zakelijke klanten. U kunt bij ons terecht voor al uw handelsdrukwerk. U bent bij ons in 1 klap klaar, want wij regelen ook de afwerking en bezorgen het drukwerk bij u. Hovens Gréve is zakelijk specialist in:

Folders laten drukken
Reclamefolders kunt u uitdelen op een beurs of huis-aan-huis laten bezorgen. U heeft ruime keus uit verschillende papiersoorten. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons voordelig uit bent, want wij werken eerlijk en transparant. Laat ook uw folders door ons afwerken zodat u ze daarna alleen maar hoeft te verspreiden of uit te delen. Wij kunnen uw folders bijvoorbeeld vouwen of kies voor één van de andere afwerkingsmogelijkheden.

Ontwerp voor uw handelsdrukwerk
Geïnteresseerd in een professioneel reclameontwerp? Wij ontwerpen alles in uw huisstijl: van visitekaartjes en enveloppen tot folders en flyers. Heeft u speciale wensen? Als wij uw specifieke ontwerp niet kunnen maken, schakelen wij externe reclamebureaus in waar wij vaker zaken mee doen. Wij regelen alles en het contact blijft persoonlijk dankzij de korte lijnen.

Meer weten?
Meer weten over uw reclamedrukker in Overijssel? Bel vrijblijvend met 0521 – 52 26 00 of mail naar info@hovensgreve.nl.