Over ons

Bijna 150 jaar ervaring in drukwerk

Zoekt u een drukkerij met ervaring in Overijssel? Kom dan naar drukkerij Hovens Gréve bv in Steenwijk. Hovens Gréve bestaat al sinds 1866 en is een allround drukkerij voor al uw print- en drukwerk. Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Moderne drukkerij in Overijssel
Sinds onze oprichting in 1866 zijn wij altijd met de laatste ontwikkelingen meegegaan. Zo hebben wij onder andere de modernste  druktechnieken en machines in huis. U kunt kiezen voor digitaal printen of offset drukken. Wat kunt u zoal laten drukken?

Dit is slechts een klein gedeelte uit alles wat we voor u kunnen drukken. Bijna alles wat u op papier wilt laten drukken, is mogelijk. Daarnaast kunnen we ook al uw familiedrukwerk en handelsdrukwerk ontwerpen.

Persoonlijke aandacht
Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn, profiteert u van korte lijnen. Er is altijd iemand aanwezig om u tijd en aandacht te geven. Heeft u speciale wensen? Wij gaan graag de uitdaging aan.

Snelle levertijd en bezorging
Bij drukkerij Hovens Gréve bv in Overijssel, kunt u rekenen op een snelle levering van uw print- of drukwerk.

Predicaat Hofleverancier
Koningin Beatrix heeft ons in 1991 het predicaat Hofleverancier gegeven. Dit geeft u onder andere het vertrouwen in de levering van een uitstekend product.

Openingstijden
Onze drukkerij is geopend van maandag tot en met donderdag. De openingstijden zijn
van 08.30 tot 12.00 en van 13.30 tot 17.00 uur.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze drukkerij in Steenwijk? Bel dan vrijblijvend met
0521 – 52 26 00 of mail naar info@hovensgreve.nl.