Ontwerp

Voor alles een grafisch ontwerp

Hovens Gréve maakt al uw grafische ontwerpen. Of het nu een ontwerp is voor uw geboortekaartje of voor uw visitekaartje. Wij ontwerpen voor particuliere klanten familiedrukwerk en voor zakelijke klanten handelsdrukwerk.

Particulier: ontwerpen voor familiedrukwerk
Laat uw familiedrukwerk door drukkerij Hovens Gréve ontwerpen. Onze uitgebreide collecties liggen ter inzage bij ons op kantoor en u mag ze gratis meenemen.

Wij bieden een uitgebreide collectie trouwkaarten. Uiteraard is een ontwerp op maat ook mogelijk. U heeft geen omkijken naar het drukwerk en kunt zich volledig richten op de voorbereidingen van de grote dag.

Ook persoonlijk rouwdrukwerk ontwerpen en drukken wij voor u.

Zakelijk: ontwerpen voor handelsdrukwerk
Wilt u een zakelijk ontwerpen laten maken? Dan bieden wij u de volgende mogelijkheden:
– Briefpapier
– Enveloppen
– Huisstijlen
– Bedrijfslogo’s
– Folders
– Notitieblokken
– Kalenders
– Visitekaartjes
– Stickers en etiketten
– Posters
– Flyers
Wij houden bij het ontwerpen rekening met uw huisstijl. Deze laten we zoveel mogelijk terugkomen in uw handelsdrukwerk. Wilt u uw reclame ontwerpen door ons laten afdrukken? Ook dat verzorgen wij uiteraard.  Uw grote voordeel is dat wij zowel uw ontwerpen als uw druk- en printwerk verzorgen. U vindt bij ons alles onder één dak.

Layout tijdschriften
Ook maken wij ontwerp en layouts voor tijdschriften en magazines.  Wilt u vervolgens het tijdschrift of magazine laten drukken en afwerken? Het is allemaal mogelijk.

Meer weten?
Meer weten over onze ontwerpmogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.